JOUW EIGEN KOFFIE- EN THEECORNER

Leopold Vienna

 

Het is zomervakantie! Al werkt het weer nog niet helemaal mee om 'that summer feeling' te krijgen. Een lekkere kop koffie of thee is dan zo gek nog niet. Maak hem in je eigen koffie- of theecorner. Dat is helemaal van deze tijd. En het is vooral nog leuker om jouw favoriete drank te zetten. Naast een espressomachine en waterkoker kun je voor de inrichting denken aan lekkere siropen, goede koffiebonen en een mooi servies. Met deze musthaves kom je een heel eind.

 

meer lezen 0 Berichten

PARTY PROOF OUD & NIEUW

 

 

Zet de klok op scherp, de drankjes koud en de muziek op standje burenruzie (het is immers de kunst om van geluidsoverlast een buurtfeest te maken): it's almost New Year's Eve! Ben jij al helemaal party proof voor Oud & Nieuw? Of heb je nog geen idee hoe en wat? Deze items helpen je de laatste uren van het jaar in ieder geval prima door. 

 

meer lezen 0 Berichten

MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR


Vanaf nu zie je ze overal: kooktijdschriften met de lekkerste en mooiste culinaire creaties voor het kerstdiner. Zoals 'the big Christmas issue' van het magazine foodies. Zij laten zien dat het kerstdiner extra magisch wordt met een mooi gedekte kersttafel. Bijvoorbeeld met servies van Villeroy & Boch.

 

meer lezen 0 Berichten

10 DINGEN DIE JE NIET WIST OVER THEE

lichtsnoer

 

Onlangs organiseerde het luxe theepottenmerk Bredemeijer voor een aantal bekende foodbloggers een bloggersevent bij Eat Your Heart Out in Amsterdam. Een event dat helemaal in het teken stond van tea & foodpairing. Tijdens deze middag vertelde theesommelier en foodstylist Mariëlla Erkens alle ins en outs over thee. Want hoe zet je nu eigenlijk hét perfecte kopje thee? En hoe match je thee met heerlijke hapjes? Kabaalmakers was erbij en wij delen hier graag een aantal handige theetips.


meer lezen 3 Berichten

KILLER BLENDER VS. SEXY SLOW JUICER

lichtsnoer

 

Kookboeken staan er vol mee, op de menukaarten in de horeca zijn ze niet meer weg te denken en ook thuis raken we er steeds meer mee vertrouwd: gezonde sapjes en smoothies. Een healthy combo van appel, rode biet en gember of iets groenigs met spinazie en avocado zorgt ervoor dat je met gemak al je vitamines en mineralen binnenkrijgt. Maar al die apparaten... Wat is nu wat en wat is het beste? 


meer lezen 0 Berichten