Het bakseizoen gaat weer beginnen!

© uitpaulineskeuken.nl


Haal je mixer en deegroller onder het stof vandaan, want in september gaat het bakseizoen van start! We mogen komende maanden weer genieten van tv-programma's als Heel Holland Bakt en volop experimenteren met allerlei taart- en cakerecepten. In deze blog lees je over de nieuwste (bak)trends, lekkere recepten en stijlvolle bakspullen die onmisbaar zijn in de keuken. 

meer lezen

De leukste foodfestivals deze zomer

Het festivalseizoen is weer begonnen! Haal je hippe festivaloutfit maar uit de kast en zet je zonnebril op, want deze foodfestivals mag je deze zomer niet missen.  

meer lezen 0 commentaren

7x onze favoriete beachclubs

globalarchitects.nl

meer lezen 0 commentaren

Going to the chapel...

Leopold Vienna

 

...and we're gonna get married! Het trouwseizoen is weer begonnen. Behalve de perfecte jurk, locatie en styling, wordt er gezocht naar geschikte cadeaus. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten om te bedanken. Villeroy & Boch heeft een breed scala aan stijlvolle cadeaus.

 

meer lezen 0 commentaren

Favoriete restaurants in Londen, Shoreditch

Ben je van plan om binnenkort naar Londen te gaan? Bezoek dan zeker Shoreditch, een buurt in het oosten van de stad waar veel jonge mensen en kunstenaars zich verzamelen. Er hangt een fijne, inspirerende sfeer en op iedere straathoek gebeurt er iets. Trendy koffiezaken, leuke barretjes en hippe conceptstores, hier vind je het allemaal. In deze blog deel ik mijn favoriete restaurants na mijn trip naar Londen!

 

meer lezen 2 commentaren

Lakrids: Scandinavische lekkernijen

Scandinavië staat bekend om haar stijlvolle, lichte interieurs, maar ook om de culinaire delicatessen van Lakrids. Deze Deense lekkernijen zijn bedacht door Johan Bülow en onmisbaar bij een goede kop koffie. Proef er één en je snapt wat we bedoelen!

meer lezen 0 commentaren

9x de leukste koffietentjes

Wat is er heerlijker dan de dag beginnen met een goede kop koffie? Wij drinken graag een cappuccino en zijn gek op  koffietentjes waar we dit kunnen doen. Voor deze blog selecteerden we daarom de 9 leukste koffietentjes in Amsterdam, Breda, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

meer lezen 0 commentaren

Op een roze wolk

Zit je op een roze wolk? Dan word je vast heel blij van deze blog vol inspiratie voor een romantische Valentijnsdag. We selecteerden een aantal restaurants in Leiden, Gouda, Utrecht en Haarlem waar je heerlijk kunt eten deze (of een andere) dag  en we geven een paar cadeau-ideeën.

meer lezen 0 commentaren

'ON THE GO' MET DEZE STIJLVOLLE ITEMS

Januari staat in het teken van goede voornemens en één zo'n voornemen is om gezond eten en drinken thuis te maken en wat vaker mee te nemen (naar werk, op vakantie, naar de sportschool) . In deze blog lees je over 5 musthaves om je eten en drinken op een stijlvolle manier mee te nemen en over mooie notitieboekjes waar je je inspiratie in kunt schrijven. 

meer lezen 0 commentaren

CULINAIRE CADEAUTIPS

Leopold Vienna

 

Sinterklaas en Kerstmis staan weer voor de deur en dat betekent veel gezelligheid, lekker eten en een heleboel cadeautjes. De feestdagen zijn tenslotte niet compleet zonder cadeautjes. Vind je het lastig om iets origineels te bedenken? Dan help ik je graag! Hieronder vind je 9 culinaire cadeautips (ik ben nu eenmaal een foodie), super om te geven en om te krijgen!

 

meer lezen 0 commentaren