meet the bloggers

Op Kabaalmakers staan de laatste trends, tips, inspiratie en nieuws op het gebied van lifestyle. Gewoon omdat wij het heel leuk vinden om iets van ons te laten horen. Benieuwd wie dit geluid maakt?

                                                      karen

Karen is de bloemenleverancier van ons kantoor. Als er weer verse zonnebloemen of lelies in het water staan, dan is dit 9 van de 10 keer te danken aan Karen. Daarnaast is ze zelf ook een enthousiaste, 'blooming' persoonlijkheid, die je graag op de hoogte houdt over trends op het gebied van bloemen en de tuin, maar ook interieur, food en de leukste hotspots!

 

                                                    natasja

Natasja is een creatieve duizendpoot. Van DIY-project tot designlampen: wat betreft de aankleding van het interieur is ze van alle markten thuis. Maar ook met vragen als 'Wat te doen met kilo's appels en vijgen uit de tuin?' weet Natasja raad. Of: 'Hoe plan je een rondreis naar Marokko of Australië met drie kinderen?' (dat is dan weer zeer handig voor de kersverse mama's in ons team!)

 

                                                      aniek

Aniek heeft jarenlange ervaring in de bloggerswereld én deed een opleiding Interieurstyling. Aangezien ze ook nog eens van inspirerende steden als Parijs en New York houdt, en thuis is in de wereld van fashion, is ze uiteraard geknipt als Kabaalmaker! 

 

                                                  annelieke

Annelieke heeft onlangs een verbouwing doorstaan en kan zich nu helemaal uitleven op waar ze zich het allerliefste mee bezig houdt: interieur. Van Eames stoel tot brocante kast: ze weet het allemaal te combineren. Daarnaast houdt ze erg van Vive la France en beauty & fashion, en ook daar is combineren geen punt. Sneakers onder je trouwjurk? Annelieke doet dat gewoon! 

 

maika

Maika neemt je onder andere mee in de wereld van food: ze houdt erg van lekker eten en dat is natuurlijk iets waar wij allemaal goed over mee kunnen praten! Daarnaast heeft ze een bijbaan bij de Trendhopper, dus ook voor tips op interieurgebied kun je bij Maika terecht.

 

gastblogger: joëlle

Eén van de grootste passies van Joëlle is interieur. Of het nu om een designlamp, bank, gordijnen, tuintafel of een nieuwe hotspot gaat: alles wat te maken heeft met interieur, design en styling heeft haar interesse. Ze inspireert jou dan ook graag met de nieuwste trends, binnenkijkers en tips voor iedere ruimte in huis!

 

gastblogger: zara

Voor food, fashion en France (of een combinatie van alledrie) mag je Zara wakker maken. Hierdoor is ze vanzelfsprekend de perfecte aanvulling op ons bloggersteam.