En dan ineens word je mama…

 en heb je verlof!

Geschreven door: Aniek van Wijk, mommy to be (dec ’17). In de reeks van ‘En dan ineens word je mama…’ neemt Aniek je mee in de wereld van al het leuks wat op babygebied te verkrijgen is.

9 november: een dag waar ik lang naar uit heb gekeken… want ik ga met verlof! Dat betekent dat het nu wel erg dichtbij komt en dat maakt mij zo ontzettend excited. Ik kan niet wachten totdat wij onze baby mogen gaan verwelkomen en wij een gezinnetje gaan vormen. But first me-time.

© Foto Natasja

Tijd voor mezelf

Wat voelt dat gek zeg, ik heb straks gewoon vrij en ik hoef helemaal niks (nu heb ik het over de periode voordat de baby komt natuurlijk). Er liggen nog boeken op mij te wachten, modedocumentaires die ik van mijn collega Eefje heb geleend, koffiedates met vriendinnen, lunchen met mama, tijd met de liefde, naar de kapper, schoonheidsspecialiste etc... Oh wat klinkt dat heerlijk allemaal.  

Onderbroeken van de Hema

Daarnaast moet ik nog wel wat laatste dingen regelen voor de bevalling. Zo moet ik mijn vluchtkoffer nog klaarzetten. Op zich is alles in huis behalve de grote onderbroeken die ik schijnbaar toch echt nodig zal gaan hebben, moet ik mijn vriendinnen geloven. Ook heb ik nog paar online bestellingen op mijn lijstje staan die ik graag wil doen. Zo wil ik nog paar dingen voor de babykamer bestellen en wil ik alvast nadenken over hoe ik ons huis kerst klaar ga maken. 

Kerstperiode

Kerst vind ik namelijk zo ontzettend leuk. Het sfeertje, de lichtjes, de gezelligheid etc... Normaal staat er wel een kerstboom bij ons binnen, maar wellicht doe ik het dit jaar anders. Vanaf nu heb ik alle tijd om daarover na te denken. Sowieso ben ik benieuwd of ik met het kerstdiner al een wijntje mag drinken? Maar weet je, ik ga het allemaal wel zien. Laat het per dag op mij afkomen en ga gewoon genieten van alles! En wanneer de bevalling begint, wil ik alleen maar denken: onze droom, komt uit… we zijn straks een gezin! WAUW! 

Mocht je nieuwsgierig zijn, volg mij dan op Instagram: @byaniek. Voor nu sluit ik mijn reeks ‘En dan ineens word je mama…’ af omdat ik ga genieten van mijn verlof! Liefs! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0