En dan ineens word je mama…

 

De wereld van verzorgingsproducten voor jou en de baby

Geschreven door: Aniek van Wijk, mommy to be (dec ’17). In de reeks van ‘En dan ineens word je mama…’ neemt Aniek je mee in de wereld van al het leuks wat op babygebied te verkrijgen is. 

© Foto Aniek 

 

In mijn vorige blogs vertelde ik jullie over een aantal van mijn favoriete kindermerken en dan voornamelijk voor de babykamer. Dit keer neem ik jullie mee in de verzorgingsproducten die ik zelf tijdens mijn zwangerschap gebruik en welke ik van plan ben te gaan gebruiken voor de baby.

Smeren, smeren en nog eens smeren

Alle crèmes met een mooie look, sluit ik in mijn hart. Al jaren smeer ik mezelf het liefste in met een olie en dan gaat mijn voorkeur uit naar de olie van Nuxe Huile Prodigieuse. Tijdens mijn zwangerschap is dit ritueel natuurlijk niet veranderd, omdat je buik insmeren tijdens je zwangerschap om eventuele striae te voorkomen geen overbodige luxe is. Omdat ik mezelf nu twee keer per dag insmeer, wissel ik af met oliën en crèmes. Zo vind ik de zwangerschapsolie van Weleda ook een fijne aanrader, net zoals de tummy cream van de Tiny Rituals lijn van Rituals.   

© Foto Pinterest 

De wereld van de hormonen

Zwangere vrouwen hoef ik niet te vertellen wat onze hormoonhuishouding met ons doet tijdens de zwangerschap. Huil je niet bij een Merci reclame, dan heb je wel extra onzuiverheden in je gezicht. Dit laatste betreft mij. Sinds het begin van mijn zwangerschap is de huid van mijn gezicht wat onrustiger en dat was weer een mooi excuus om goede crèmes te kopen! Om mijn huid wekelijks te verwennen, gebruik ik het masker van Dr. Organic en gebruik ik het serum, oog, - dag en nachtcrème ‘Drops of Youth’ van The Bodyshop. De producten smeren lekker en de huid voelt rijk aan. Ik ben benieuwd wat mijn huid gaat doen na de zwangerschap, maar ik geloof heilig in smeren dus dat blijf ik trouw doen!

© Foto Pinterest 

For the bébé

Voor the little ones heb je ook heerlijke spulletjes. Omdat ik natuurlijk nog niet weet hoe onze baby op crèmes gaat reageren, kan ik nu alleen maar schrijven over welke producten ik als eerste wil gaan proberen. Mijn voorkeur gaat uit naar o.a. Naïf. Deze producten bevatten geen schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar juist alleen verzorgende ingrediënten. Daarnaast wil ik ook graag de babylijn van Rituals proberen. Dit zijn ook pH-neutrale en milde baby skincare producten… en ruiken fantastisch! En verder… ik laat het allemaal maar op mij afkomen!

 

© Foto Pinterest 

 

In de volgende blog neem ik jullie mee in de wereld van babykleertjes en accessoires, tot dan!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0