Een stralende glimlach?!

Er zijn veel verschillende soorten lachen zoals: glimlachen, de slappe lach, giechellach of de grijnslach en nog meer. Mooie tanden zijn een van de belangrijkste onderdelen voor een stralende lach!
So let's talk about..............Tips voor een mooie lach en de ervaring van mondhygiëniste Marie-Louise met WhiteWash Nano. 
Wie is Marie-Louise van Dijk? Na het afronden van de opleidingen Tandartsassistente en Mondzorgkunde, is ze nu mondhygiëniste bij twee tandartspraktijken in Gelderland. Sinds enkele weken probeert ze de nieuwe producten uit. Wij vroegen naar haar ervaring met de producten, benieuwd wat ze er tot nu toe van vindt? Je leest het hier.  

 Op een natuurlijke manier een stralende glimlach krijgen? Marie-Louise test of dit mogelijk is met de producten van WhiteWash Nano. De producten van WhiteWash Nano bevatten geen SLS, alcohol, parabenen, triclosan, PEG en zijn ontwikkeld door tandartsen. Daarnaast helpen de producten tandgevoeligheid tegengaan en wordt het tandglazuur versterkt en herstelt. 

De elektrische tandenborstel

Volgens Marie-Louise poetst de elektrische tandenborstel goed. Met name is ze erg enthousiast over de tongschraper, zo kan ze niet alleen haar tanden reinigen maar ook haar tong. De tongschraper is het rubberen reliëf op de achterkant van de borstel. Het is een fijne tandenborstel, echter geeft ze haar voorkeur aan een ronde borstel, omdat deze kleiner en makkelijker tegen het tandvlees en de laatste kiezen is te plaatsen. 

©WhiteWash

Tandpasta

Wie geniet er nu niet van een lekkere kop koffie, thee of glas rode wijn? Dit zijn helaas wel de grote boosdoeners samen met tabak die een donkere laag aanslag op je tanden veroorzaken. De WhiteWash Nano Whitening Tandpasta bevat hydroxyapatietnanodeeltjes, deze kleine kristallen zijn de natuurlijke bouwstenen voor je gebit. De tandpasta is zo ontwikkeld dat het de donkere aanslag wegveegt. Met de Nano Range producten komt de natuurlijke witheid van je tanden weer naar boven! Marie-Louise: “De tandpasta smaakt superlekker (naar munt), ik ben benieuwd wat het gaat doen qua whitening wanneer ik de tandpasta langer gebruik. Na het tandenpoetsen voelt het wel heel fris en schoon aan.”

©Isabelle                                                                                       ©WhiteWash

Flosdraad

“Het flosdraad is zeer fijn om te gebruiken en smaakt zelfs ook naar munt!” Marie-Louise geeft wel aan dat het goed zou zijn als WhiteWash ook nog ragers of stokers ontwikkelt.  “Met stokers vul je namelijk de interdentale ruimtes wat beter op, dit is de ruimte tussen tand en tandvlees”, vertelt Marie-Louise. Hierdoor wordt er tussen de tanden en kiezen optimaler gereinigd en meer plak, bacteriën en voedselresten verwijderd. Dit is goed te zien op onderstaande afbeelding: 

  ©Tandtotaal                                                     ©WhiteWash

“De WhiteWash Nano Whitening Strips- en Gel heb ik nog niet getest. Alle andere producten zijn erg makkelijk te gebruiken en zeker aan te raden, niet eens specifiek voor degene die wittere tanden willen! Daarnaast zijn de producten ook erg mooi en modern. Een hele leuke toevoeging voor in de badkamer.”

Ten slotte vindt Marie-Louise de actie Brush for a Brush een mooi initiatief. Bij ieder verkocht WhiteWash Nano Range product wordt een kind in nood geholpen, dus help jij ook mee? Marie-Louise in ieder geval wel! 

 

©Marie-Louise

Reactie schrijven

Commentaren: 0