Keep it cool!

De afgelopen dagen schijnt het zonnetje volop op ons gezicht en genieten we van tropische temperaturen. En dan te bedenken dat we de zomer nog in het vooruitzicht hebben, heerlijk! Met deze tips zorg je ervoor dat je niet oververhit raakt en zorgeloos van de warmte kunt genieten. 

 

all you need is (n)icecream

Wat is er lekkerder dan een verfrissend ijsje bij deze warme temperaturen? Maak eens nicecream: gezond ijs dat gemaakt is van fruit. Hoe je het maakt? Vries twee - in plakjes gesneden - bananen in, samen met je favoriete stuk fruit. Haal het na een paar uur uit de vriezer en mix het in de blender. Mijn favoriete combinaties zijn banaan met kersen en een theelepel cacao óf banaan met mango en een scheutje amandelmelk. Gebruik de bakjes van Curver SMART fresh om het fruit mee in te vriezen.

tropicallylina.com

er een slaatje uit slaan

Ga je naar je werk, een picknick of naar het strand en wil je toch een gezonde, frisse maaltijd bij je hebben? Maak dan een heerlijke salade met bijvoorbeeld tonijn, een eitje, komkommer en tomaat. Je kunt de salade wat steviger maken door volkoren pasta toe te voegen. Houdt je salade supervers met de Curver SMART To GO bakjes. 123, GO!

curver.com

verkoelende Breeze

Niet alleen buiten is het warm, binnen stijgt de temperatuur ook behoorlijk. Een raam openzetten zorgt alleen maar voor meer warmte. De ventilator is een uitkomst voor verkoeling tijdens je werkdag op kantoor of voor een verfrissende breeze in huis. De ventilatoren van Solis zijn verkrijgbaar in diverse designs en van hoogwaardige kwaliteit. Een aanwinst in ieder huis voor verkoeling tijdens de hitte.

Holly Marder | bloggingyourway.com

1. SOLIS Easy Breezy Ventilator | 2. SOLIS Tower Ventilator | 3. SOLIS Revolvair Ventilator

stay hydrated

Het is een cliché, maar heel veel water drinken is onmisbaar tijdens zonovergoten dagen. Vul een grote kan water met ijs, munt, citroen of aardbeien voor een heerlijk zomerdrankje. Liever een wijntje? Deze wijnkoelerstick van Leopold Vienna is jouw eerste hulp bij niet gekoelde flessen wijn. Bewaar de stick minimaal een uur in de vriezer, plaats hem vervolgens in de fles en geniet van een ijskoud glas rosé of witte wijn.

apartment34.com | leopold-vienna.nl | villeroy-boch.nl

wine o'clock

Sluit je hete (werk)dag af met een picknick in het park of zonsondergang op het strand. Maak een salade en koop wat stokbrood en genieten maar! De wijnkoelers van Leopold Vienna zijn perfect om jouw wijn in mee te nemen en koel te houden. Zo nip je na een paar uur buiten nog steeds aan een koud wijntje.

shopstyle.com