7x onze favoriete beachclubs

globalarchitects.nl

Trek je, net als wij, ook graag naar de kust op een zonnige dag? Ook deze week zien de weersverwachtingen er weer goed uit! Dus pak je strandlaken, zonnebril én natuurlijk de zonnebrand en ga op pad om in een van deze 5 beachclubs te genieten van het prachtige weer. 

Noordwijk

1. Branding Beachclub, Noordwijk

De Branding Beachclub heeft alles voor de perfecte, zwoele zomeravond. Er heerst een fijne sfeer door de relaxte muziek en sfeervolle lichtjes. Op het menu vind je veel culinaire gerechten. Ben je van plan een hele dag door te brengen aan het strand? Don't worry. Ze serveren ook healthy ontbijt en sapjes, en tussen de middag overheerlijke lunchgerechten.  

tripadvisor.nl | favorieteadresjes.nl

2. Witsand, Noordwijk

Een andere favoriet in Noordwijk is Witsand. Deze beachclub kenmerkt zich door het stijlvolle, witte interieur. Ook hier heerst een fijne, ongedwongen sfeer. Als je maar met z'n tweetjes bent, hoef je niet eens te reserveren, ideaal. 

globalarchitects.nl

Zandvoort

3. Ubuntu Beach, Zandvoort

Ren rechtstreeks uit de zee naar Ubuntu Beach en plof lekker neer. Deze relaxte beachclub heeft een Ibiza look door het vele wit, de houten meubels en de groen/ blauwe accessoires. Als interieurliefhebber is het dan ook een feestje om hier te eten of een ijskoud drankje te drinken.

witwonen.com | culinessa.com

Vrouwenpolder

4. De Dam, Vrouwenpolder

Bij De Dam beleef je een écht vakantiegevoel. Naast een verfrissende duik in de zee, of een wandeling over de heerlijk brede stranden, kun je ontspannen in deze fijne strandtent. Op het dakterras kun je lekker loungen en genieten van huisgemaakte tapas. Relaxen staat hier centraal. Maar mocht je toch de sportieveling willen uithangen, behoort dat ook tot de mogelijkheden bij De Dam. 

de-dam.nl

Kijkduin

5. Beachclub People, Kijkduin

Voor de zonaanbidders onder ons: ook bij Beachclub People hebben ze heerlijke ligbedden waar je optimaal kunt genieten van een zomerse dag. Ook het menu is hier gevarieerd en erg lekker; vooral de poké bowl is een aanrader. 

beachclubpeople.nl

drimmelen

6. Beachclub Puur

Ook al hebben we in Brabant geen échte zee, leuke strandtentjes zijn er zeker wel te vinden. Hier staat genieten en eten centraal; geneaten dus.  Lekker loungen op het terras of bakken op het strand. Met de lekkere Beach Bites en een drankje geniet je van een mooie zomerse dag. 

bachclubpuur.nl

Den hout

7. Het Houtse Meer

Aan het Houtse Meer kom je even helemaal tot rust. Verscholen in de bossen van Den Hout ligt dit pareltje. Fraai interieur, lekkere en originele lunch- en diner gerechten, een lounge, strand en een prachtig mooi uitzicht over het meer. Echt een aanrader voor een mooie zonnige dag.

tripadvisor.nl | hethoutsemeer.nl

Welke beachclub is jouw favoriet?

Reactie schrijven

Commentaren: 0