Going to the chapel...

Leopold Vienna

 

...and we're gonna get married! Het trouwseizoen is weer begonnen. Behalve de perfecte jurk, locatie en styling, wordt er gezocht naar geschikte cadeaus. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten om te bedanken. Villeroy & Boch heeft een breed scala aan stijlvolle cadeaus.

 

sfeervolle theelichthouders

Villeroy & Boch komt met een nieuwe sfeervolle collectie; Coloured DeLight. Waxinelichthouders met unieke lichteffecten. Voor iedereen die in zijn huis of tuin warmte en sfeer wilt creëren. Of voor een verrassende presentatie van een gerecht. De waxinelichthouders zijn van hoogwaardig kristalglas en door de lichte pastelkleuren helemaal trendy. Het kleurenpalet is zo breed dat ze in elke interieurstijl passen, van frisse gele tonen tot en met winters blauw. Leuk om te combineren en ideaal om als cadeau te geven!
 


prachtige vazen

Bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken bij een trouwerij. Villeroy & Boch heeft een nieuwe collectie gelanceerd met prachtige handgemaakte vazen; de Oronda-collectie. Zelfs zonder bloemen zien deze vazen er nog kleurrijk uit. 

 


kleurrijk servies

Om de trouwtafel nog mooier te maken, kun je kiezen voor de Mariefleur-collectie. Naast het vrolijke servies, bestaat de collectie ook uit onder andere vazen en theelichthouders. Ook leuk om te combineren met andere collecties, zoals de Rose Cottage-collectie. 

 


porseleinen servies

Je kunt ook denken aan de klassieke geschenken, zoals een porseleinenservies. Villeroy & Boch heeft serviezen in veel verschillende stijlen, van landelijk tot modern. Een voordeel is dat de serviezen lang in de collectie blijven, dus ook bij het tienjarig jubileum kan er nog bijgekocht worden. Ook kunnen de serviezen gemakkelijk gecombineerd worden met andere collecties. 

 

Artesano Provençal Verdure
Artesano Provençal Verdure
Colourful Life
Colourful Life

Meer informatie over Villeroy & Boch? Voor productuitleen, aanvraag van hoge resolutiebeelden en/of winacties kun je contact opnemen met PR-bureau TALK ABOUT PR & Communicatie: info@talkabout.nu of 076 581 54 66

 

Door: Maika Bikker

share:

Reactie schrijven

Commentaren: 0