We love paper

Vorige maand lanceerde Chantal Janzen haar nieuwe glossy &C. Eerder dit jaar kwam ook Amayzine met een gedrukte variant van hun online magazine. Velen waren verbaasd: gaan we weer terug naar papier? Is dat geen teruggang in de tijd? Maar wij waren blij, heel blij! Wij roepen namelijk al jaren dat we dol zijn op papier. Je kunt het vasthouden, wegleggen, doorbladen, nog eens oppakken, weer wegleggen, iets eruit scheuren en ophangen. En je kunt eraan snuffelen. Jawel, je hoort het goed: je kunt eraan snuffelen. En sinds kort weten we dat wij niet de enige snuffelaars zijn: ook Chantal Janzen snuffelt graag aan papier. Vandaar haar nieuwe magazine.

mooie magazines

Wij hebben vast niet abonneenummer 1 van Chantal gekregen, maar dat we bij de eerste 50 zitten moet toch wel. We waren er in elk geval als de hazen bij toen ze haar nieuwe magazine aankondigde. Net als toen we de eerste Wendy kochten overigens en wat te denken van de eerste LINDA. die nog steeds op ons kantoor ligt.


postable papergoods

Maar we snuffelen niet alleen aan tijdschriften. Dat doen we natuurlijk wel heel veel voor ons werk. We moeten immers alles in de bladen volgen om zelf op de hoogte te blijven én we gaan graag op zoek naar onze eigen input in de bladen. Maar we zijn ook dol op heel veel ander papier; cadeaupapier, kaarten, boeken, kranten, slingers, posters. Name it and we love it! Een cadeautje gaat hier niet de deur uit zonder een fijn cadeaupapiertje en we leven op als we iemand een handgeschreven kaart kunnen sturen. Daarom zijn we ook zo blij met onze opdrachtgevers: Creative Lab Amsterdam en een heel mooi nieuw theemerk: Paper and Tea. Heerlijke thee (da’s mooi meegenomen) maar vooral prachtige, papieren verpakkingen.

prachtig papier

Ook van de papergoods van Hema en Ikea zijn wij fan! Wanneer er een nieuwe collectie is, zijn wij zo blij als een kind. We sturen elkaar zelfs een appje als we iets moois hebben gezien bij een van de winkels. 

lookbook Villeroy & Boch

Voor onze klant Villeroy & Boch maakten we een magazine voor de pers. Zij verwennen ons jaar in jaar uit met mooie tijdschriften, daarom doen wij graag iets voor hen. En voor we het wisten hebben we ons eigen magazine gemaakt. En het mooie is: al meer van onze klanten hebben aangegeven dat ze willen dat wij zo’n fijn papieren blaadje voor ze maken. Wij blij! Natuurlijk houden we ook van al onze social kanalen. Waar zouden we immers zijn zonder social media... Maar papier heeft toch wel een speciaal plekje in ons hart.


Wat is jouw favoriete stationery?

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Emmy (maandag, 17 september 2018 17:11)

    Natuurlijk de "magalogus" Babyworld, het blad dat je MOET gezien hebben als Mama in spe... boordevol inspiratie, spulleen en alle AAA Brands met hun nieuwste spullen.. Testimonials, weetjes, leuke adresjes waar je alles terugvind... de BABYWORLD Partners ! Nu volop uitzoeken voor 2019, waar we nog een stapje verder gaan met tips en tricks. Hier een smaakmakertje van 2018, nog steeds geldig : https://www.yumpu.com/nl/embed/view/P7gH1KpwhfUTMD80

    Veel succes verder !
    Emmy