Haal het voorjaar in huis

Nu de zon zich steeds meer laat zien en tulpen en narcissen weer volop bloeien weten we dat het voorjaar aanbreekt.  Tijd voor een make-over in huis! Laat je inspireren door een aantal tips en producten voor een fris voorjaarshuis. 

tips voor een voorjaarshuis

Na een koude winter - waar neutrale, donkere tinten vooral centraal staan - is het tijd voor wat kleur in het interieur. Pak uit met vrolijke accessoires of geef je muur een frisse touch met de Citron krijtverf van Amazona. Geel is dé kleur die past bij de lente. Koop wat kleine vaasjes om tulpen, narcissen en blauwe druifjes in te doen. 

 

amazona.nl | homedesignideas.eu

tallow kaars

De tallow kaars is een musthave voor in huis! De designkaars, ontworpen door Ontwerpduo, is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waaronder een aantal mooie voorjaarstinten zoals pastelroze of mint. De accessoire kost €14,95 en koop je hier. 

stockhome.nl

fresh flowers

Wij worden heel blij van een verse bos bloemen en helemaal nu het voorjaar is. Het zorgt voor veel kleur en sfeer in huis. Haal mooie bloemen op de markt of kies voor een abonnement bij Bloomon. Iedere maand stellen de bloemisten van dit bedrijf een mooie bos samen, die vervolgens in de gewenste maat bij je bezorgd wordt. 

bloomon.nl

villeroy-boch.nl

spring essentials

Tot slot een aantal producten die niet mogen ontbreken bij een voorjaarshuis. De gele waskom en het vrolijke bord zijn van Villeroy & Boch. De kleurrijke theepot is van Bredemeijer en past helemaal bij de lente. Ben je gek op een glas verse sinaasappelsap 's ochtends? De citruspers van Solis zorgt ervoor dat je veel vitamines binnen krijgt. Als we aan voorjaar denken, denken we aan konijnen! Met de witte Qeeboo haal je letterlijk het voorjaar in huis.

Reactie schrijven

Commentaren: 0