Lakrids: Scandinavische lekkernijen

Scandinavië staat bekend om haar stijlvolle, lichte interieurs, maar ook om de culinaire delicatessen van Lakrids. Deze Deense lekkernijen zijn bedacht door Johan Bülow en onmisbaar bij een goede kop koffie. Proef er één en je snapt wat we bedoelen!

puur genieten

Drop van Lakrids is smaakvol, uniek en niet te vergelijken met gewone drop. Als echte dropliefhebber besloot Johan Bülow, toen hij 18 jaar was, om te experimenteren met drop in de keuken van zijn moeder. Hier kwamen bijzondere smaken uit voort en inmiddels heeft het merk een verrassend aanbod aan luxe snoepjes. Van Salted Caramel tot drop met chocola, je kunt het niet gek genoeg bedenken en Lakrids verkoopt het. Je hoeft niet naar Denemarken om van een Deens dropje te genieten, je kunt een potje kopen bij verschillende webshops zoals de Bijenkorf. Of bezoek eens de conceptstore All Kinds of Things in Amsterdam waar de snoepjes ook te koop zijn.

Easter eggs

Nog heel even en dan is het alweer Pasen! Wij kunnen niet wachten tot een heerlijke brunch met verse sappen, paasbrood en eieren . Speciaal voor deze dagen ontwikkelde Lakrids 'easter eggs'. Deze lijn bestaat uit een grote collectie met diverse paasproducten. Deze paaseieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de brunch. Serveer ze bij een kop koffie of zet ze neer op een mooie, gedekte paastafel.

villeroy-boch.nl

speciaal paascadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Verras diegene die je lief is met de delicatessen van Lakrids. Door de mooie verpakking steel je meteen de show bij je gasten. Ze zullen verrast zijn van de smaak als ze een snoepje proeven. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0