Op een roze wolk

Zit je op een roze wolk? Dan word je vast heel blij van deze blog vol inspiratie voor een romantische Valentijnsdag. We selecteerden een aantal restaurants in Leiden, Gouda, Utrecht en Haarlem waar je heerlijk kunt eten deze (of een andere) dag  en we geven een paar cadeau-ideeën.

5x romantische restaurants

Valentijnsdag is het ideale moment om heerlijk uiteten te gaan. Een fijne plek om naartoe te gaan op deze dag is De Waag in Leiden. Niet alleen de inrichting is prachtig, ook het menu is gevarieerd en erg smaakvol. 

© waagleiden.nl

Voor de lekkerste cappuccino's, beste brunches en een goed diner ben je bij Lot en de Walvis aan het goede adres. Het stijlvolle restaurant zit aan de haven in Leiden, net buiten het centrum. En speciaal voor ontbijtliefhebbers: je kunt hier de hele dag ontbijten! Samen ontbijten kan namelijk heel romantisch zijn.


© yellowlemontreeblog.com

In Gouda is De Lichtfabriek een echte 'must go'. 's Avonds gaan de lichtjes aan en verandert de ruimte in een romantisch restaurant. In Utrecht zit in hartje centrum het gezellige restaurant Stan & Co. De chef bereidt hier heerlijke gerechten in de houtskool gestookte Josper Grill. 

© lfgouda.nl

© stan-co.nl

Ben je tijdens valentijn in de buurt van Haarlem? Neem dan eens een kijkje bij Fortuyn: een gezellig restaurant met opvallende muur vol planten. Op deze plek kun je lekker eten en genieten van een goed glas wijn.

© fortuynhaarlem.nl

cadeautips

Tijdens Valentijnsdag kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Geef bijvoorbeeld een roze theepot van Bredemeijer cadeau of een gouden fotolijstje van Sissy Boy om een mooie foto in te doen. De roze Rabbit Chair van Qeeboo is pas echt een origineel cadeau, een prachtig design-item/stoel voor in het interieur! Of kies voor de prachtige sieraden van Riverstones. 

© riverstones.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0