9x de leukste koffietentjes

Wat is er heerlijker dan de dag beginnen met een goede kop koffie? Wij drinken graag een cappuccino en zijn gek op  koffietentjes waar we dit kunnen doen. Voor deze blog selecteerden we daarom de 9 leukste koffietentjes in Amsterdam, Breda, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht. 

Amsterdam

1. Coffee & coconuts

In de Pijp in Amsterdam zijn veel hotspots te ontdekken. Maar Coffee & Coconuts is onze favoriet! Voor een lekker ontbijt en koffie ben je hier aan het goede adres (probeer de pancakes, die zijn echt heerlijk). En als je meer zin hebt in een borrel of diner: het is allemaal mogelijk. Ze zijn tot laat open.

2. Pluk Amsterdam

Als je binnenstapt bij Pluk, valt meteen het mooie interieur op. Je kunt niet alleen genieten van een gezonde smoothie, de prachtige interieuraccessoires zijn ook te koop. Ideaal voor als je op zoek bent naar een leuk cadeautje en zin hebt in een kop koffie.

cityturtle.co.uk

Haarlem

3. Fortuyn

Ben je van plan om binnenkort een keer naar Haarlem te gaan? Vergeet dan niet een koffie te drinken bij Fortuyn en de prachtige plantenmuur te bewonderen. 

4. Anne&max

Een andere fijne hotspot in Haarlem is Anne & Max.  Het restaurant zit ook in Utrecht, Leiden en Alkmaar. Tip: voor € 6,- bestel je een koffie inclusief proeverij van heerlijke, gevarieerde taartjes. Genieten maar!

fortuynhaarlem.nl

denationalefranchisegids.nl

leiden

5. Francobolli

Bij Francobolli drink je koffie én schrijf je gelijk een kaartje. Je kunt kiezen uit veel soorten kaartjes, de kaart schrijven en hem afleveren bij Francobolli met de datum dat je wilt dat het kaartje wordt bezorgd. 


laralisa.nl

rotterdam

6. Keet Rotterdam

Keet biedt een plek voor creatieve ondernemers om hun ontwerpen te verkopen. Hier vind je dan ook veel inspirerende accessoires voor je interieur. Nadat je alle mooie spullen hebt bewonderd, kun je in het restaurant genieten van heerlijke koffie en suikervrije taartjes van SUE. 

entermyattic.com

utrecht

7. Gys

Vind je dat gezond eten veel tijd kost? Hier is biologisch restaurant Gys het niet mee eens!  Alle maaltijden en drankjes worden hier met veel aandacht bereid en zitten vol gezonde voedingsstoffen.

prchtg.nl

breda

8. Koffie bij Teun

Tsja, als echte Bredanaars mag de - door vakblad Misset uitgeroepen - beste koffiebar van Brabant niet ontbreken: Koffie bij Teun. Zeker niet als deze bij ons om de hoek zit. Wij hielden er een koffieproeverij inclusief lekkers (aanrader). Naast dat we heel veel meer weten over koffie (wat kunnen ze het daar goed vertellen zeg) hebben we de heerlijkste koffies gedronken.


home

9. The best place

Uiteindelijk is 'the best place to drink coffee' wat ons betreft: HOME!!! Lekker muziekje op (bijvoorbeeld de Spotify speellijst Coffee Club, hoe toepasselijk), krantje erbij en genieten maar. Maak de perfecte kop koffie met de SOLIS Barista Pro.

solisonline.nl

Er zijn nog zo ontzettend veel meer goede koffietentjes die we graag nog ontdekken. Wat is jouw favoriete? Wie weet kunnen we daar dan een keer langs als we in de buurt zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0