Shop the look: sfeervolle slaapkamer

Iedere week kijk ik met veel plezier naar de make-over programma's van vtwonen. Huizen worden omgetoverd tot prachtige interieurs. Zo ook deze slaapkamer, een lichte plek met blauwe en groene tinten. Ben je benieuwd naar de producten van deze slaapkamer, zodat je dezelfde sfeer ook in jouw interieur kunt creëren? Lees snel verder en bekijk al het moois in deze 'Shop the look'.  

styling slaapkamer

De slaapkamer heeft een rustige basis, het plafond en de muren zijn wit geschilderd en er ligt een houten vloer. Eén muur heeft een groene kleur. Het merk Amazona heeft een groot assortiment matte krijtverf, waaronder een prachtige, olijfgroene tint zoals op de muur in deze slaapkamer. Voor de ramen hangen witte, doorzichtige gordijnen die ervoor zorgen dat er veel licht naar binnenkomt. Middenin de slaapkamer staat een royaal bed met een basic wit dekbed en verschillende plaids. Wil je een heerlijke, warme slaapkamer, maar vind je een verwarming een doorn in het oog? Jaga heeft prachtige radiatoren die passen binnen ieder interieur. Bijkomend voordeel: ze kunnen ook ventileren, dus je bent verzekerd van een fris binnenklimaat.

accessoires

Bij het inrichten van de slaapkamer is gebruik gemaakt van prachtige accessoires. De witte Ay Illuminate lamp is een eyecatcher in de ruimte. Over het bed liggen warme plaids van vtwonen, Loods 5 en H&M. Ook de kussens scoor je bij deze (web)shops. Op het hoofdeind van het bed zijn verschillende prints opgehangen met washi tape, hiermee maak je je slaapkamer persoonlijk. 

 

1. Ay Illuminate lamp

2. Gebreid kussen van BePureHome

3. Plaid met pompons, H&M

4. Prints van My Deer Art Shop, nu ook verkrijgbaar in de My Deer winkel, pas geopend in het centrum van Haarlem

5. Qeeboo: een prachtig designkonijn als unieke accessoire 

© dirksdotter.nl

Hoe ziet jouw ideale slaapkamer eruit?

Door: Joëlle 

Reactie schrijven

Commentaren: 0