BEAUTYCASE ANIEK

Als kabaalmakers willen we er natuurlijk verzorgd uitzien en daarnaast worden we heel blij van een goede handcrème, mooie make-up en lekkere geurtjes. Benieuwd naar onze tips & tricks, favorites en beautyblunders? Lees dan onze 'beautycases'. Deze keer een kijkje in de beautycase van Aniek...


face

Als kind was ik altijd al dolgelukkig met crèmes, maskertjes, etc. Ik speelde ook altijd schoonheidsspecialiste met mijn moeder, een superfijne herinnering. Als het op gezichtsverzorging aankomt,  heb ik een aantal favorieten en wissel ik deze af. De ene keer heb ik de gehele lijn van Avène en de andere keer gebruik ik Rituals. Sowieso gebruik ik elke dag een fash wash, serum, toner, cleanser en dag – en oogcrème. Ook gebruik ik wekelijks een scrub of maskertje. 

body

Smeren, altijd elke dag! Het liefst ’s morgens en ’s avonds met een fijne olie zoals de olie van Nuxe. Vooral in combinatie met Nuxe Body Fondant showergel. De amandel – en oranjebloesems kalmeren mijn huid en dat in combinatie met de olie is perfect! 

 

hands

In elke tas of thuis in elke la ligt wel een handcrème variërend van Rituals, Nuxe tot Aveda. Maar mijn favoriet is momenteel de Eau Rose handcrème van Diptygue. Een superfijne crème met een heerlijke geur. Deze geur is er ook in een parfum, dus ik denk dat ik binnenkort maar weer eens een bezoekje breng aan Skins Cosmetics, one of my favorites! 

hair

Thank God; ik heb namelijk haar waar ik weinig aan hoef te doen. Maar ik kan absoluut niet zonder de droogshampoo van Batiste XXL Volume

nooit de deur uit zonder

Parfum. Ik voel me altijd zo fijn als ik een geurtje op heb. Al blijf ik de gehele dag thuis in mijn pyjama hangen dan heb ik wel een geurtje op. Het is me nog nooit overkomen, maar ik denk dat ik omkeer richting huis als ik een geurtje vergeten ben op te doen. Dan maar later op de afspraak…oeps! 

ochtendrituelen

Als ik eenmaal na minimaal 3 keer snoozen heb besloten om mijn bed uit te komen, begint mijn eerste ochtendgeluksmomentje: douchen! Daar kan ik zo van genieten. Terwijl ik onder de douche sta bedenk ik mijn outfit voor die dag. Soms bedenk ik dat ’s avonds, maar negen van de tien keer verander ik toch van gedachte de volgende morgen (herkenbaar?!). Na het douchen begin ik met smeren. Ja, daar hou ik zo van! Ik kan niet zonder de olie van het merk Nuxe Huile Prodigieuse, het leukste vind ik het om deze olie in Frankrijk te kopen wanneer ik bijvoorbeeld in Parijs ben. Vervolgens verzorg ik mijn gezicht, haren, doe parfum op en daarna geniet ik van een heerlijk kopje koffie.  

favoriete beautyproduct

Lichaamsolie van Nuxe, parfum van Chloe en mijn rode lipstick van Chanel Rouge Allure.  beautyadvies

Niet echt een wereldgeheim maar wel een advies die ik je van harte aanraad ;) áltijd – ook met 10 wijntjes op – ’s avonds je huid goed reinigen. En genoeg slapen, aan mijn huid zie je meteen wanneer ik een kort nachtje heb gehad. 

beautyblunder

Mijn nichtje heeft een bos vol mooie krullen en verzorgt haar haar altijd met kokosolie. Heerlijke geur, ik wilde dit ook. Op de verpakking stond après shampoo, dus ik deed het na het wassen in mijn haar (teveel) en spoelde het uit. Mijn haar rook mega lekker. Ik was 16 en zat net op het mbo in Rotterdam, met nat haar ging ik weg van huis maar al snel merkte ik dat mijn haar niet droog werd. Eenmaal in Rotterdam was mijn haar nog niet droog maar onwijs VET. Vieze slierten, ik kon wel huilen, voelde me zo ontzettend vies. Heb alles in een knot gebonden en ben snel terug naar huis gegaan om het 1.000x te wassen. Ps. Vond dit wel een geldige reden om te spijbelen. ;) 

 Door: Aniek

Reactie schrijven

Commentaren: 0