BEAUTYCASE JOELLE

Als kabaalmakers willen we er natuurlijk verzorgd uitzien en daarnaast worden we heel blij van een goede handcrème, mooie make-up en lekkere geurtjes. Benieuwd naar onze tips & tricks, favorites en beautyblunders? Lees  dan onze 'beautycases'. Deze keer een kijkje in de beauty case van Joëlle...

body

De badschuim van Rituals, vooral de Sakura douchegel vind ik fijn om te gebruiken. Coco Chanel is mijn favoriete parfum.

hands

Voor de verzorging van mijn handen ga ik voor de handcrème van Zusss: een product wat ik altijd in mijn tas heb zitten. Na het gebruiken van dit product voelen je handen heerlijk zacht aan en ruiken ze naar bamboe. 

nooit de deur uit zonder

Eyeliner! Iedere ochtend begin ik met het aanbrengen van een lijntje boven mijn ogen. Ook mijn sieraden heb ik dagelijks om. Op de foto hierboven zie je mijn favorieten: het gouden, subtiele kettinkje is van Riverstones en de oorbellen heb ik gekocht in een boetiek in Leiden. 

ochtendrituelen

Iedere ochtend begin ik met het reinigen van mijn gezicht. Het verschilt per dag hoeveel make-up ik draag. Ik houd van een natuurlijke look, dus de meeste dagen breng ik een laagje Max Factor face finito foundation aan, boven elk oog een lijntje eyeliner (de liquid ink eyeliner van Essence), doe ik wat mascara op mijn wimpers en tot slot de lippenbalsem Soft Matt van Hema op mijn lippen. 

favoriete beautyproduct

Op dit moment is dat de Soft Matt lippenbalsem van Hema. De lippenstift is verkrijgbaar is veel verschillende tinten, betaalbaar en prachtig voor zowel een natuurlijke als feestelijke look. 

beautyadvies

Kies bij het aanbrengen van je make-up voor een look die bij je past! Laat je adviseren door een visagist om te kijken welke producten en kleuren hierbij horen. De lippenbalsem van Hema vind ik echt een aanrader. Er zijn veel verschillende tinten verkrijgbaar, grote kans dat jouw favoriet ertussen zit. Maak je look af met sieraden, zelf vind ik subtiele, gouden sieraden erg mooi. 

beautyblunder

Het is een cliché, maar toch is deze beautyblunder mij ooit ook overkomen. Toen ik begon met het epileren van mijn wenkbrauwen ging dit iets te enthousiast, waardoor er weinig van mijn wenkbrauwen over bleef. Gelukkig groeiden ze snel aan en pas ik sindsdien wel op! 

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten?

 

Door Joëlle

Reactie schrijven

Commentaren: 0