KERST (T)HUIS

It's the most wonderful time of the year! Tijd voor een kerst make-over van je interieur. In deze blog hoop ik je te inspireren met stijlvolle items om je huis om te toveren tot een sfeervol en gezellig kerst(t)huis.

KERSTBOOM

It all starts with a Christmas Tree...... Naast de klassieke kerstboom, zie je tegenwoordig ook veel variaties op de boom. Zoals houten,  kartonnen of papieren kerstbomen. De zwarte kerstboom op de foto hieronder is gemaakt van karton en leuk als do it yourself project. Wil je ook buiten een kerstsfeer creëren? Fairybell heeft prachtige kerstverlichting in de vorm van een kerstboom. Door het brede assortiment is er voor iedere tuin een model. Er is zelfs een deurmodel.© vtwonen | www.vtwonen.nl

© House Doctor | www.housedoctor.dk
© Woontrendzl | www.woontrendz.nl
© Fairybell | www.fairybell.nl

 

kerstaccessoires

Als de boom gekozen is, dan is het tijd voor de accessoires! Benieuwd naar dé kersttrend van dit moment? Kijk eens op Christmaholic, wonen.nl of struin bijvoorbeeld Pinterest af. Ik ben zelf helemaal gek van goud en breng met deze accentkleur mijn huis in kerstsferen. Met onderstaande accessoires is jouw interieur in een handomdraai klaar voor Kerstmis: de schoolplaat met dennenbomen en hertengewei zijn van HK Living en passen perfect bij de winter, het gouden huisje is een sfeervol item voor in de vensterbank. De zwarte kaarsenstandaard is van House Doctor.

© De Tafel van 10 | www.detafelvan10.nl

kerstprints

Maak je kerst (t)huis compleet met (free) printables: eenvoudig en snel mooie kerstposters, -kaarten en -menukaarten. Op onder andere meohmy en Printcandy staan gave exemplaren.

 

 © Printcandy | www.printcandy.nl                                      

© Me oh my | www.me-oh-my.nl

kerstballen

Kerstballen hoeven allang niet meer alleen in de boom. Maak een selectie en presenteer ze op een mooie schaal, onder een stolp of als decoratie-item op een plek die zich daar goed voor leent (de hal, woonkeuken, slaapkamer, buitentafel). Ik kan zelf niet kiezen want het assortiment is zo groot. Daarom laat ik nu geen traditionele ballen zien, maar eens iets anders. Van links naar rechts: een papieren, een hertje (House Doctor), een glazen kerstbal en één met stipjes (Sissy Boy).

© House Doctor | www.housedoctor.dk

© Sissy Boy | www.sissy-boy.com

kersttafel

Als de kerstdagen echt zijn aangebroken is het tijd om heerlijk te dineren met vrienden of familie én verdient de tafel een mooie styling. Kies voor een rustig tafelkleed of leg juist helemaal geen tafelkleed neer. Lekker eten mag gepresenteerd worden op mooi servies. Pak als laatste uit met servetten, kandelaren, kerstdecoratie en genieten maar!

 

© Villeroy & Boch | www.villeroy-boch.nl

© Trendenser | www.trendenser.se

 

Door: Joëlle

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0