STYLE JE SLAAPKAMER WINTERPROOF

Nu de winter is aangebroken en het buiten een stuk kouder is, verdient de slaapkamer een make-over. Bedlinnen in winterse tinten, warme plaids en sfeervolle verlichting mogen niet ontbreken. In deze blog geef ik je 5 tips hoe je je slaapkamer winterproof kunt stylen. Get inspired! 

 

1 stijlvol Bedlinnen

Vaak besteden we veel aandacht aan de styling van de woonkamer, maar vergeet de slaapkamer niet. Juist in de winter is dit een plek waar we veel tijd doorbrengen en daarom verdient dit interieur ook zeker aandacht. Bedlinnen is een belangrijk onderdeel voor een sfeervolle slaapkamer. Een dekbed in zachte kleuren als grijs, blauwe en roze is een goede basis. 

© House in Style | www.houseinstyle.nl

© Cultiver | www.cultiver.com

2 warme plaids

Oh, wat kan het koud zijn in deze periode van het jaar. Een warme plaid is daarom een musthave wanneer je je slaapkamer winterproof gaat stylen. Het merk House in Style heeft veel verschillende soorten in haar assortiment, zoals het plaid op onderstaande foto. Tip: Je kunt er ook voor kiezen om meerdere plaids over je bed heen te leggen. Mix en match met verschillende materialen, kies er bijvoorbeeld voor om een gebreid plaid met een wollen plaid te combineren. 

© House in Style | www.houseinstyle.nl

3 houten bankje

Heb je je bed opgemaakt met mooi bedlinnen en plaids, maar vind je je slaapkamer nog wat saai? Een houten bankje is een leuk item om in de slaapkamer neer te zetten. Je kunt er je favoriete magazines, een goed boek of een aantal accessoires op kwijt. Of een heerlijk warm schapenvachtje, wat helemaal matcht bij een winterproof slaapkamer.


© www.thedesignchaser.com 

4 sfeervol vloerkleed

Herken je dit: koude voeten in de winter? Een paar warme sokken is een oplossing, maar je kunt er ook voor kiezen om een warm vloerkleed in je slaapkamer neer te leggen. Hierdoor heb je warme voeten én het geeft sfeer aan je slaapkamer. 

© Homeyohmy | www.homeyohmy.com

© Woontrendz | www.woontrendz.nl

© Miss Jettle | www.missjettle.nl

5 opgeruimd nachtkastje

Het is verleidelijk om het nachtkastje vol te leggen met magazines, boeken en stapels papieren. Althans, zo is het helaas vaak met mijn nachtkastje gesteld. Maar juist dit meubel is ideaal om een mooie vaas bloemen of accessoires op te zetten.

© VT wonen | www.vtwonen.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Retta Wierenga (woensdag, 01 februari 2017 01:31)


    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

  • #2

    Brianna Gibby (woensdag, 01 februari 2017 18:09)


    Quality articles is the key to attract the viewers to go to see the site, that's what this web site is providing.