DE MOOISTE VERANDA'S VOOR EEN INDIAN SUMMER

 

De zomer hebben we achter ons gelaten, de herfst is begonnen, maar dat betekent niet dat het buitenleven voorbij is. Juist in het najaar kan het nog heerlijk weer zijn om lekker buiten te zitten. Een veranda of terrasoverkapping is dan een heerlijke plek om nog lekker te zitten. Lekker met een warm drankje, een hapje en een dekentje even genieten van de buitenlucht. Hoe romantisch wil je het hebben? Of op een zondagmiddag met een tijdschrift en een kop thee lekker relaxen. Want zeg nu zelf: eigenlijk is je tuin veel sfeervoller met die prachtige herfstkleuren!

 

1. sfeervol en praktisch

Ik heb een paar ideeën gespot waar je een hoop inspiratie uit kan halen voor een heerlijke herfst! Deze eerste veranda is van onze kabaalmaker Natasja. Het is een sfeervolle, maar ook praktische buitenplek.  De lichte uitstraling en de loungebank met kussens nodigen je echt uit om heerlijk te relaxen. Kleine losse tafeltjes kun je zetten waar je wilt; zo heb je altijd je drankje binnen handbereik. En de lampen zorgen ervoor dat je er ook tijdens de herfstavonden, waarop het sneller donker is, nog prima een boek kunt lezen. 

 

2. natuurlijke materialen

De volgende veranda zag ik bij vtwonen binnenkijkers. Deze mooie veranda hoort bij een gigantische woonboerderij in Friesland. De bewoners hebben de hele boerderij eigenhandig verbouwd. Ze houden van natuurlijke producten en kiezen daarom veel voor hout. Ook de tuin bestaat uit zelfgemaakte steigerhouten schuttingen en meubels. Binnen ziet het er fantastisch uit, met veel licht en gebruik van natuurlijke materialen. Je kan duidelijk zien dat er een mooie samenhang is tussen buiten en binnen. Ben je benieuwd naar de rest van de boerderij, klik dan op deze link

 

Bron: vtwonen
Bron: vtwonen

3. moderne stijl

Deze terrasoverkapping kwam ik tegen bij vtwonen doe-het-zelf. De hele tuin is door het vtwonen team vernieuwd met hulp van de bewoners zelf. Wat ik zo mooi vind aan deze terrasoverkapping, is het contrast tussen de zwart geverfde schutting, de houten balken en de groene planten. Door de zwarte achtergrond komen de planten en de balken extra goed naar voren. Verder heeft de terrasoverkapping een moderne uitstraling en is het mooi afgemaakt met accessoires. Accessoires doen veel met een inrichting, ook buiten. Een paar mooie vazen, veel kussens en een plaid maken het geheel helemaal af. 

 

Bron: vtwonen
Bron: vtwonen

4. landelijke stijl

In de wat meer landelijke stijl vond ik deze veranda. Het ziet er vooral lekker knus en warm uit. Dit komt onder andere door het vachtje op de bank en door de vaasjes en lampjes.

 

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

5. scandinavische stijl

Dit hoekje in de Scandinavische stijl staat ook mooi op een veranda. Door de lichte kleuren heeft het een vrij zomerse uitstraling, maar door de dekens en de kussens kan het weer prima gebruikt worden in het najaar.

 

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

6. warm drankje

Dit is wel echt het voorbeeld van lekker buiten zitten in het najaar (of: als het kouder wordt). Een heerlijke warm drankje en lekker veel dekens. 

 

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Ik hoop jullie een beetje geïnspireerd te hebben. Buiten zitten in het najaar kan dus nog prima met de juiste spullen. Lekkere dekens, warme drankjes en kaarsjes en je bent helemaal klaar om lekker buiten te zitten!

 

Meer informatie over deze merken en producten? Voor de aanvraag van hoge resolutiebeelden en productuitleen kun je contact opnemen met TALK ABOUT PR & Communicatie (www.talkabout.nu)

 

Door: Maika

share:

Reactie schrijven

Commentaren: 0