LEKKER WEER THUIS

Leopold Vienna

 

Helaas is de zomervakantie nu toch echt voorbij! De scholen zijn in heel Nederland begonnen en er moet weer hard gewerkt worden. Om lekker na te zomeren en je vakantieherinneringen zo lang mogelijk vast te houden, heb ik een paar producten op een rij gezet zodat je het vakantiegevoel blijft vasthouden.

 

paella por favor

Ook zo genoten van paella? Met deze pannen van Anolon bereid je zelf een overheerlijke paella, om zo toch nog een beetje in de Spaanse sferen te blijven. Deze professionele pannen zijn gemaakt van lichtgewicht, speciaal behandeld aluminium en hebben een koperen onderkant voor snelle en optimale hitteverdeling. Dankzij de speciale drievoudige (topklasse) antiaanbaklaag kun je gezond koken en zijn de pannen eenvoudig schoon te maken.

Anolon Nouvelle Copper serveerpan € 145 www.anolon.com

 

KODAKMOMENT

Bewaar je mooiste vakantiefoto’s in deze te gekke fotolijstjes van Zilverstad. Kies allemaal verschillende uit en groepeer ze bij elkaar voor een leuk speels effect. Helaas heb ik nog niet mijn vakantiefoto's afgedrukt, dus moet ik het doen met de onderstaande foto's. Natuurlijk is het veel leuker als je jouw eigen vakantiefoto's afdrukt en deze inlijst. Dit kan bijvoorbeeld op www.kruidvat.nl/fotoservice 

Zilverstad fotolijstjes vanaf € 7,95 www.zilverstad.nl

 

©Zilverstad | www.zilverstad.nl
©Zilverstad | www.zilverstad.nl

gek op BBQ

Op vakantie barbecue je toch net iets vaker dan thuis. Je hebt de tijd en doet uitgebreid inkopen op een lokaal marktje om vervolgens lekker uren uit te trekken voor de voorbereidingen. En 's avonds gezellig met z'n allen rondom eten. Thuis ook een vakantiegevoel krijgen? Zet die bbq gewoon lekker aan! Waarom niet? Als ik er niet uitkom check ik de BBQ Bijbel van Julius Jaspers of kijk op een van de vele culinaire blogs voor inspiratie.  Ga je voor een groente/vlees/vis spies dan zijn deze BBQ Passion borden met inkepingen voor spiesen ideaal.

Villeroy & Boch BBQ Passion vanaf € 7,90 www.villeroy-boch.nl/shop

 

©Villeroy & Boch | www.villeroy-boch.nl

COCKTAILPARTY

Een cocktail associeer ik toch met vakantie. Lekker aan de rand van het zwembad, of in een strandtentje aan zee.  Met deze cocktailshaker in mat roestvrij staal shake je ze thuis in een handomdraai. Maakt niet uit of het vriest of dooit: je komt zeker snel weer in de vakantiesferen!

Leopold Vienna Cocktailshaker 3-delig € 29,95 www.leopold-vienna.nl 

 

©Leopold Vienna | www.leopold-vienna.nl
©Leopold Vienna | www.leopold-vienna.nl

Voor de Azië fans

Heb je deze zomer Azië bezocht? Kies dan eens  voor een Aziatische theeceremonie. Bredemeijer heeft hier alles voor in huis. Leuk om thuis te proberen: maak Japanse matcha. Deze groene thee zit boordevol vitamines en mineralen, supergezond dus!

Bredemeijer Matcha Set 3-delig € 49,95 www.bredemeijer.nl

 

©Bredemeijer | www.bredemeijer.nl
©Bredemeijer | www.bredemeijer.nl

baden in kleur

Haal de kleuren en sferen van je reis terug naar je badkamer. Zuid-Europa of Scandinavië bezocht? Kies de producten die jou aan je lievelingsvakantieland doen denken. Villeroy & Boch heeft vrijstaande baden die verkrijgbaar zijn in meer dan 200 kleuren: Colour on Demand. De baden hebben een helderwitte binnenkant en gekleurde buitenzijde die je kunt afwerken met een matte of glanzende finish.

Kijk voor de complete collectie Villeroy & Boch baden op www.villeroy-boch.com

 

©Villeroy & Boch | www.villeroy-boch.com
©Villeroy & Boch | www.villeroy-boch.com

italian morning

Geniet van echte Italiaanse espresso en cappuccino met een espressomachine die de bonen pas maalt wanneer je de koffie zet. Verser kan niet. Door de ronde vorm van de bonenhouder tast de warmte van de machine de koffiebonen niet aan. SOLIS Grind & Infuse Pro € 899,90 www.solis.com

 

©Solis | www.solis.com
©Solis | www.solis.com

Meer informatie over Anolon, Villeroy & Boch, Leopold Vienna, Solis, Zilverstad en Bredemeijer? Voor productuitleen, aanvraag van hoge resolutiebeelden en/of winacties kun je contact opnemen met PR-bureau: TALK ABOUT PR & Communicatie (www.talkabout.nu)

Door: Maika

share:

Reactie schrijven

Commentaren: 0