WINTERSE OPWARMERTJES

lichtsnoer

 

Haal deze winter eens een andere opwarmer dan de traditionele chocolademelk en glühwein in huis. Destilleerderij Walcher uit Zuid-Tirol selecteerde de allerbeste ingrediënten voor hun winterlikeuren Bombardino, Noisetto en Tartuffetto. Het resultaat? Heerlijk zachte, verwarmende dranken die je ook nog eens heel goed in gerechten kunt verwerken. Dit wordt een heel fijn kerstdiner... 


warm feelings

Bijzonder aan het Italiaanse drankmerk Walcher is dat ze er nooit bezuinigen op ingrediënten. Alleen het beste van het beste komt door de strenge keuring om unieke smaken te kunnen creëren, een instelling die zeer kenmerkend is voor de zo geliefde Italiaanse keuken. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten hebben alle dranken een verfijnde, zachte smaak. Naast hun biologische amaretto, limoncello, gins en wodka heeft Walcher nu ook drie winterse likeuren: 


Bombardino (21,95 euro) is razend populair in Zuid-Tirol (met name na het skiën) en lijkt een beetje op andere romige eierlikeuren zoals advocaat of het Amerikaanse eggnog. Het verschil is dat deze Bombardino vloeibaarder (en dus drinkbaarder) is en dat hij met Caribische rum is gemaakt, waardoor de smaak zachter en warmer is. 


Tartuffetto (22,95 euro) is een verleidelijke chocoladelikeur met pure cacao en verwarmende rum uit de Caraïben. Je kunt hem puur drinken (warm of koud) maar ook verwerken in gerechten of als dessertsaus gebruiken bij slagroomsoesjes of churros. 


Noisetto (22,95 euro) lijkt een beetje op amaretto, maar is gemaakt met hazelnoten uit Piemonte in plaats van amandelen. Heerlijk puur, door de koffie of in tiramisu. 


Stuk voor stuk likeuren die je geproefd móét hebben deze winter. Cin cin!

©Walcher | Cappuccino semifreddo met Walcher Noisetto | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | Cappuccino semifreddo met Walcher Noisetto | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | Cappuccino semifreddo met Walcher Noisetto | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | Cappuccino semifreddo met Walcher Noisetto | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher Bombardino | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher Bombardino | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher Bombardino | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher Bombardino | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher Bombardino | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher Bombardino | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | Slagroomsoesjes met Walcher Tartuffetto | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | Slagroomsoesjes met Walcher Tartuffetto | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | Slagroomsoesjes met Walcher Tartuffetto | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | Slagroomsoesjes met Walcher Tartuffetto | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | www.feestdagendrankje.nl
©Walcher | www.feestdagendrankje.nl

Door: Kim

Meer informatie over Walcher? Voor samples en aanvraag van hoge resolutiebeelden kun je contact opnemen met het PR-bureau van Walcher: TALK ABOUT PR & Communicatie (www.talkabout.nu)

 

share:

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Lindsy Isreal (vrijdag, 03 februari 2017 01:50)


  Hello, Neat post. There's an issue together with your site in internet explorer, might test this? IE still is the marketplace chief and a huge component to other folks will leave out your fantastic writing because of this problem.

 • #2

  Mayola Dohrmann (vrijdag, 03 februari 2017 01:53)


  Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog. Any feedback would be greatly appreciated.

 • #3

  Loyd Timm (zaterdag, 04 februari 2017 18:32)


  Hi! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.