BEEN THERE: BEURS EIGEN HUIS

 

Op 9 oktober vond de najaarseditie van Beurs Eigen Huis in Utrecht plaats. Dé place to be om de nieuwste woontrends te spotten, inspiratie op te doen en advies in te winnen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning. 

 

Zo’n ander half jaar geleden werd ik huiseigenaresse van een prachtige jaren ’70 woning. Compleet met jutte behang, schroten, kurk aan de muren en bordeauxrode tegeltjes. Een half jaar durende verbouwing volgde waarbij het huis van top tot teen werd aangepakt. Het moeilijkste vond ik het maken van keuzes. Want welke badkamer, keuken of vloer kies je? En moet er nu wel of geen dakraam of dakkapel komen? Mijn advies? Breng een bezoekje aan Beurs Eigen Huis want daar kun je voor al je vragen terecht.


Realiseer jouw droomhuis

Beurs Eigen Huis biedt namelijk een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Wil je bijvoorbeeld informatie over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, of ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Beurs Eigen Huis aan het juiste adres. Verschillende exposanten zoals architecten, aannemers en sanitair leveranciers kunnen je uitgebreid informeren, adviseren en inspireren. Ook heeft Beurs Eigen Huis een sprekerspodium met zeer interessante sprekers die vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen en interieurtrends tot aan informatie over tuinen. 

 

Najaarseditie 2015

Bijzonder deze najaarseditie was de introductie van de SolarFreezer. De SolarFreezer is een energiezuinig koelsysteem waarbij genoeg warmte vrijkomt om je huis te verwarmen. Een hele interessante optie om te overwegen als je bezig bent met het verduurzamen van jouw woning. Ook was het beslist een kijkje waard bij de innovatieve ontwerpen van de studenten van de Academie van BouwKunst Rotterdam. Zij lieten op de beurs zien dat verduurzamen van bestaande woningen goed haalbaar én betaalbaar is.

 

Ook was er voldoende inspiratie op te doen op het gebied van tuin en interieur. Een onwijs leuke stand was bijvoorbeeld More Than Canvas. Zij ontwerpen unieke canvas producten met een mooie vintage uitstraling. Ben je bijvoorbeeld al aan het ‘Christmas-shoppen’? Dan zijn deze kaarten een hele toffe toevoeging voor je ‘Christmas-wall’!

 

Benieuwd welke exposanten nog meer op de beurs aanwezig waren?
Klik hier voor de volledige deelnemerslijst.

 

sfeerproeven:

More than Canvas stand Beurs Eigen Huis
More than Canvas stand Beurs Eigen Huis
Interieurtrends op Beurs Eigen Huis
Interieurtrends op Beurs Eigen Huis
Advies bij de stand van Stek Magazine
Advies bij de stand van Stek Magazine
Stek Magazine stand Beurs Eigen Huis
Stek Magazine stand Beurs Eigen Huis

P.S. Ken je Stek Magazine toevallig al? Dit interactieve online woonmagazine is heerlijk om even door te bladeren en inspiratie op te doen de komende wintermaanden.


Nieuwsgierig geworden? Zet dan alvast het weekend van 4 tot en met 6 maart 2016 in je agenda.
Dan vindt de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats!


Door: Brett

 

share:

Reactie schrijven

Commentaren: 0