CHRISTMAS IN A CUP

lichtsnoer

 

Voordeel van de herfst en de winter? Typische drankjes die in de zomer 'not done' zijn, kun je nu weer onbeschaamd bestellen. Van warme chocolademelk tot glühwein. Deze winter kun je jezelf extra verheugen op bankhangen na een frisse winterwandeling met Chai Latte in 7 verschillende smaken.


hot & spicy

Chai betekent in veel Oosterse landen (o.a. India, Nepal, Tibet) 'thee'. Het mengsel voor chai bestaat over het algemeen uit zwarte thee en 'warme' kruiden als kardemom, kaneel, gember, steranijs, peper, kruidnagel en nootmuskaat.  Door er warme (opgeklopte) melk en een beetje honing of rietsuiker aan toe te voegen, ontstaat er een heerlijk geurende chai latte. Te veel gedoe met al die verschillende kruidenpotjes? Drink Me Chai  heeft instant chai latte in wel 7 smaken: de originele 'spiced', chocolate, vanilla, green tea, mango, peppermint en skinny blend. Hier hoef je alleen heet water of warme melk aan toe te voegen en het heeft dezelfde antioxidant-voordelen als thee. 


Drink Me Chai Latte is nu naast koffie- en theespeciaalzaken ook te koop in de supermarkt voor €4,99.


©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl
©Drink Me Chai Latte | www.drinkmechai.nl

Door: Kim

Meer informatie over Drink Me Chai? Voor samples en aanvraag van hoge resolutiebeelden kun je contact opnemen met het PR-bureau van Drink Me Chai: TALK ABOUT PR & Communicatie (www.talkabout.nu)

 

share:

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Liselotte Kop (maandag, 05 oktober 2015 21:14)

  Hmmm, de vanille chai latte lijkt mij heerlijk met dit herfstachtige weer! Met een vriendin een relax momentje na de herkansing van mijn scriptie, lijkt mij het ideale moment voor een chai latte! ;)