TRENDS NAJAAR/WINTER 2014

 

"TALK ABOUT werkt in de wereld van giving, living en dining.”  Dus gaan we regelmatig op ‘ontdekkingsreis’. Om inspiratie op te doen, op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en omdat we het gewoon leuk vinden! Afgelopen week ging de tocht naar de Najaarsvakbeurs van de Trade Mart Utrecht. In ons reisverslag de laatste lifestyletrends.

 

koper en goud

Warme tinten zoals rode aarde, oker, koper, messing en goud zijn hot. Wij begrijpen dit heel goed, want deze prachtige kleuren, geven elke keuken, elk interieur iets extra’s. Ook in de mode en voor onderweg hoef je niet zonder te zitten. We zagen onder andere horloges en travel mugs in koper en goud kleuren.

 

een spreuk is leuk

‘Volg je hart want dat klopt.’ Op servetten, posters, theedoeken, tassen, kaarten en nog veel meer lifestyleproducten staan spreuken of teksten. Ook in de winter 2014/2015 zijn ‘verborgen’ boodschappen een ‘no go’. Gewoon laten zien wat je voelt, bedoelt of leuk vindt. ‘Wat goed is, is goed.’

 

wildlife

Je hoeft helemaal niet op safari in Afrika te gaan om je op dat continent te wanen. Met wildlife prints en afbeeldingen op elk denkbaar lifestyle product haal je dit seizoen wel heel eenvoudig een stukje Afrika in huis.

 

vandaag is rood

De kleur van de liefde. En deze winter vooral ook dé kleur voor in de keuken. (Braad)pannen, schalen, keukenmachines, blenders, theepotten, weegschalen, fonduepannen, spatels, koffiekannen… Rood it is. De dieprode, warme variant van deze kleur verovert langzaam maar zeker de keuken.

 

terug naar de natuur

Natuurlijke materialen, eenvoudige vormen, ingetogen meubilair en accessoires blijven populair. Producten met steen, hout en kurk zorgen in je woning voor een geleidelijke overgang tussen binnen en buiten. Kleuren die perfect bij dit gevoel passen en die je ook veel ziet zijn pastelkleuren, oker, huidtinten, grijs, zand, wit en zwart. 

 

Madam Stoltz
Madam Stoltz

Door: Karen

share:

Reactie schrijven

Commentaren: 0